Dil Seçenekleri
Ceylin Soft Newmedia Products
Ceylin Soft Ayraç Ana Sayfa
Ceylin Soft Ayraç
Hizmetler
Ceylin Soft Ayraç
Ürünler
Ceylin Soft Ayraç
Referanslar
Ceylin Soft Ayraç
Kampanyalar
Ön Teklif İstek Formu
Hizmetler
Özel Yazılım / Geliştirme
Web Tasarımı
E-Ticaret Yazılımı
Arama Motoru Optimizasyonu (Seo)
Grafik tasarım
Logo Tasarımı
İnteraktif Cd Tasarımı
Bilgisayar Satışı / Teknik Servis
Katalog Tasarımı
3D Modelleme / Animasyon
Tanıtım Filmi / Tasarımı
Web Programlama
Domain / Host Hizmetleri
Bakım / Güncelleme
Flash Banner Tasarımı
Broşür Tasarımı
Etiket Tasarımı
Reklam / Tanıtım
Afiş Tasarımı
Fotoğraf Çekimi
Kurumsal Kimlik
Google Adwords
E-Bülten Tasarımı
Toplu E-Mail Gönderimi
Flash Oyun Yazılımı
Panoroman Çekim
İnteraktif Cd Tasarımı

Günümüzde tanıtım amaçlı web siteleri ve kataloglar yeterli ihtiyacı karşılayamayabiliyor. Örneğin web site tasarımlarında ülkemizin internet bant genişliğinin kısıtlı olması sebebiyle optimizasyon gereği site dosyalarının boyutlarının düşük tutulması, beraberinde büyük boyutlu video resim yazı ve benzeri bilgilerinde kısıtlama mecburiyetlerini de getirebiliyor. Tabi ki bunun sebebi sitenin daha hızlı açılması ve stabil çalışarak ziyaretçinin sıkılmasını önlemek ve rahat bir ortamda gezinti yapmasını sağlamaktır.

İşte bu durumda devreye Multimedya CD'leri girer. Web sayfasının işlevselliği ve katalog dosyalarının kalite ve görselliğini bir arada barındıran Multimedya CD'ler 750 mb gibi yüksek kapasitelerle CD,DVD ve VCD oynatıcılara uygun halde müşterilere sunulabilir hale getirilebilir. Daha yüksek kapasiteye ihtiyaç duyanlara Multimedia DVD ile 4 ila 8 GB arası boyut seçenekleri de sunulabilir.

Multimedya CD'lerine bu avantajların yanı sıra istenirse bir müzik kutusu ekleyerek kullanıcının, belirtilen müzik seçenekleri arasından birini seçerek CD içeriğini daha keyifli bir biçimde gezmesi sağlanabilir. CD arayüzü içerisinde gezerken müzik dinlerken ulaşılan bilgi ve sunumlara eş zamanlı olarak sesli anlatımı da sağlanabilir.Ceylin Soft bilgi ve teknolojisiyle bunları olanaklı kılıyor. Ceylin Soft Multimedya CD teknolojisi alanındaki gelişmeleri sürekli olarak takip etmektedir.

İnteraktif CD
İşlevsel navigasyon menülere sahip görsel bir ara yüzde firma bilgilerini, ürünlerini, referanslarını iletişim bilgilerini ve ekstra bilgileri içinde barındıran komple bir çözümdür.

Kartvizit CD
İnteraktif CD ile aynı özelliklere sahip olmasına karşın biraz daha düşük bir kapasiteyle daha şık görünümlü küçük cep CD'leri oluşturarak firma hakkında istenilen bilgiyi sunabilir.

HTML CD
Web sitesinin bir kopyasının internet bağlantısı gerektirmeden CD ortamında görüntülenmesini sağlayan bir çözümdür. CD bilgisayara takıldıktan sonra otomatik olarak web tarayıcısı devreye girer ve içeriğe buradan ulaşılır. Bu sayede pek çok işletim sisteminde (Windows, MacOs, Linux, vb.) sorunsuzca çalışır.

Dinamik CD
İçeriğindeki menü navigasyonunu, yazıları ve resimleri dinamik olarak güncellenen bir CD tasarım teknolojisidir. Bu teknoloji sayesinde tasarım içindeki bilgileri profesyonel bir desteğe ihtiyaç duyulmadan güncellenip CD'lere basılabilir ve kullanıcılara sunabilir.

Sunum CD
Sunum CD'leri ile toplantılarda katılımcılara tanıtım videoları, fotoğrafları, istatistik verileri, sloganları ve akla gelebilecek her türlü bilgiy etkili bir biçimde sunabilir, bir ürün ile ilgili lansman gerçekleştirirken o ürüne ait bilgileri çeşitli efektlerle ve müzikle süsleyerek daha çekici görünmesi sağlanabilir. Klavye/Mouse etkileşimli veya otomatik geçişli slayt sunumları seçeneklerinden birini seçilebilir.

Ses-İnterkatif CD
İnteraktif CD özelliklerini barındırmasıyla birlikte CD çalarlarda (müzik seti, DiscMan, VCD-DVD oynatıcı, vb.) istenilen ses dosyalarının dinlenmesi sağlanabilir.

Video-İnteraktif CD
Data CD'sindeki özelliklerin hepsini bilgisayar platformunda sorunsuz biçimde kullanmak güzel. Bunun yanında aynı CD'nin VCD ve DVD oynatıcılarda firmaya ait tanıtım filmi de oynatıabilir. Ceylin Soft Multimedya CD'lerinde bu teknolojiyi de sunar.

Hakkımızda
Ceylin Soft Ayraç Markalarımız
Ceylin Soft Ayraç
Gizlilik
Ceylin Soft Ayraç
İletişim
Ceylin Soft Danışma Hattı
Danışma Hattı (0224) 242 4949
Ceylin Soft Canlı Destek
Copyright © 2003-2024 Ceylin Soft